Klik2..tabung beli DSLR

Nov 7, 2010

cantik dan handsome

Setuju tak kalau aku cakap yang orang akan selalu ingat someone yang chantek or Handsome...
contohnye la kann..ada kawan ko berjalan2 dengan dua orang lelaki then sorang handsame and sorang lagi tu agak kurang handsome (tp still handsome la)...automatically korang akan cakap....waaaaaaaaaa...ensem la mamat 2(yg handsome 2 ok). kenapa eaa kita wat reaksi begitu, jangan ckp orang la, aku pun cam tu jugak....hahahhaaa =D

Dah jadi habit la kot, jmpe lelaki ensom jek mula bermata keranjang...so kenapa pulak kita nk marah pada lelaki yang suke tgk girls yg chantek when kita sndri pun suke tgk guy2 yg ensome 2...haaaa!! soalan cepuMas...

Dah kita diciptakan berpasangan kan...dah ada ion2 negatif n positive yang menarik kita untuk tertarik sesama kita...tp jangan la terOver pulak tarikannye smpai jadik "something"..kann~
Berbalik pada situasi di atas tu kan...kadang2 aku girl yg xbrape nk chantek tp cute nie terasa jugak...ye laa..ko bayangkan, tengah bjalan nga kawan ko yg lawa(siyes lawa) n org usha2 n kita yg kat sebelah tu mcm invisible jeek kat situ....tp aku rase ok lagi kot situasi ak...dari situasi kwn ak yg kawW2 kena kutuk......apa salah ke kiteorg xchantek tp cute niee..kalau tak suke pun jangan la di hinaa....kami pun ada perasaan jugak....emo la pulak....huhuhu

don't judge books by it cover ok!! tp kan zaman skang nie sume org judge book by its cover kan...even aku nk novel pun tgk cover dia cun ke tak...then baru ak tgk content dia....even buku stadi pun kalo cover dia lawa.....semangat jugak nk stadi..kann kaannn..``

hmmm..xkesah la cover dia buruk ke, hardcover ke, ape ke....janji hati tuu...nawaituu tu yang penting...rite...

luse dah last paper...tp skang nie habuk pun ak xstadi lagi....cemerlang betul...
adiosssSaaa~
Assalamualaikum~ ^_^"

2 comments:

Lelaki Ini said...

betul2!!!
besh sgt2 dah habis final!

misskim said...

dah abis ke....
tp skang dah abis final....musim pening kan kepala dah abiss..skng sesi rehat kan minda...hahahahaa