Klik2..tabung beli DSLR

Nov 9, 2010

Finish already!!

Horreeyyy!!!! dah habis final, syukur, berjaya jugak aku tempuhi semua dugaan ini dengan berkat dan nikmat dari Allah...pasal result tu kemudian kira la kan...yg penting aku dah buat yang terbaik (aku rasa yg terbaik doh)..hope result will get better this semester(inshaAllah)....usaha dah abis skang nie...tawakkal je laa....harap2 semua elok....OK FULLSTOP!!! dah habis final, tok sah pikir sal exam ke hape ke....kita ada 2bulan tuk release tension sebelum start new semester....(nk buat ape ea balek nie...mm)

Yang penting skang ENJOY!! nanti nk pergi McD, Thanks Gee sbb nk belanja ktorg...(i'm lovin' it) hahahaah....nk makan ape ea nnt....yuummMMm2~
good bye terengganu....nnt bulan 1 aku datang balek eaa...jgn banjir taw...abis buku2 kesayangan aku tu nnt...aku tak nak nnt, balek rumah cam tongkang pecah...

hmmm....bulan 12 nie nk kena prepare tuk practical...HUSM here i come...nk taw bahagian ape...aku prac dekat bahagian jururawatt....fulamaakkk...memang TERBAEKK!!!...tp tak kesah, takat prac 20 hari 2...kacang jek....(gile berlagak) psstt~ harap2 dpt jmpe abg handsome...lalalalaa ^_~" (gatal)

tak sabar nye nk balek....rindu sangat2...(tp rindu kat sape nie) ermmm...semua laaa~ ngEe~
yang penting malam nie lepak kat McD sampaai lebam (kata dira aka Maimun Talib) jgn marah dira~

ok chow semuaa...nnt kat rumah aku update lagi.....

Assalamualaikum~

1 comment:

AINI_OSHIN88 said...

aku suka part maimon talib tu..hahahaah