Klik2..tabung beli DSLR

Mar 18, 2012

"BCR Kontest 2# | How I Met BCR".

Assalamualaikum wbt to all bloggers....


Last minute baru ada “masa” nk join contest nie…walaupun cam disaat-saat akhir…tp disebabkan oleh si red nie asyek bertanya dan bertanya….daku gagahkan jariku untuk menyertai contest nie…ahakkss..thanks to RED….

Macam mane Miss boleh join Bloggers Chat Room (BCR) nie..hmmmm, rasenye terjumpe mase tengah stalk blog sorang member nie…lupe dah name dia, sbb dah lame sangat dahh….miss join blog nie mase tahun 2009 kot…kalau tak silapla… first masuk cam segan-segan, almaklum la kann… penghuni baruu….kenal la dengan si Jejaka Terhangat yang tersangat haanngeettt nyee…BCR nie bukan saje setakat tempat tuk cari kawan, tapi kat sini jugak kami bertukar-tukar pandangan mengenai banyak perkara, daripada cinta cintun sampailah ke perkara-perkara seserius politik…dasyatkann…tapi semua tu just untuk suarakan pendapatkann…...since then, dah melekat kat BCR nie, walaupun miss agak jarang online disebabkan kebizian dengan kerja….tapi bila ada masa memang akan bukak laa wa cakapppp luuu~  

pusing lappy anda~ ^_^"

Pengalaman manis kat BCR nie…mmmmm…..miss rase BCR adalah tempat yang paling best untuk lepak….nk sharing problem and ideas…. Kalau miss ada masalah or kepala rasa cam tak betul mula la cari geng BCR tuk release, walaupun kadang-kadang idea korang agakkss crazy… but pada miss, u guys rock…sbb kita  perlu jugak bercerita pada org lain….(apa yang miss mengarut nie) ahakkss… dpt chat dengan JT yg sudi nk bagi tips tuk jadi kejam n how to psycho org… without kesiankan orang tuu….thanks ea  JT….tp miss xley la nk jadi kejam gitu lagiii….huk3..

Pengalaman pahit kat BCR nie xde sgt kot….cume agak sedih bile kite msuk chat, takde orang pedulikan kite…..huaaa~ rase cam nak nanges jerr kann…maybe sebab miss jarang onchat kott….tapi still ada jugak yg sudi menegur-negur miss kat situu…
So then tu jelah citer miss, camne miss boleh terjumpeterjatuhhati kat BCR nie…  heee~
p/s: Red, boleh la eaa entri nie….hhuhuhuhu….^_^”

Nak tag sape eaa...haaaa



DONE!!! 


4 comments:

Red said...

thanks ye join :lai

naqiah said...

bcr tubuh disember 2010 syg... anyway nice.. salam persahabatan

muntotunggek said...

follow n drop cini . jom singgah

http://muntotunggek.blogspot.com/

suffer8zine said...

+1