Klik2..tabung beli DSLR

Jan 28, 2011

THIS IS LIFE!!!

Assalamualaikum WBT.

Apa khabar semua, daku sekarang nie tengah mengonlinekan diri dalam my sweet bedroom (sweet la sgt kann)...psstt..sebenarnya kan,kann...mmm semalam aku terjumpa one guy yg sweetttt sangat saaanngaaattt....aku pun tegur la dia dan tanya dia nak kemana.....okay fine..ak tak tanye punn, ai kan pemalu...ewwwww~ aku just usha dari jauh (walaupun dia sebenarnye duduk kat depan aku jer...) chomel dowwhh budak tu....pakai baju biru, kasut petak2, jam purple and paling penting sweater OREN!!! Ada ke you guys yang nak pakai sweater OREN gituu!!! dia nie bagi aku shangat shangatttt CHOMELLLL!!! sekali tgk mata dia cam will smith, oooohhhhmymymy....rase macam nak picit-picit jer budak tuu......dah dahh...tamat disini....ahahahaha




WILL SMITH

Sampai-sampai jer pergi rumah tok....Ayah tok saya tak sihat dia kena strok, kesian ayah tok saya...sedih tengok dia terlantar gitu, bila pergi salam nampak mata dia basahh...wwuuuuuuwuuu...sedihnyaa....Ya Allah kau ringankan lah derita atok ku..T_T..biasanya bila balek mesti dapat tengok ayah tok senyum...senyuman ikhlas tengok cucunya yang chomel nie balek....dan asyik tanya bile la cucunya nie nak kurus...ehehehehe ( miss that moment T_T)
harap-harap ayah tok dapat jadi cam dulu lagi....inshaAllah...doakan atok saya sihat walafiat dan dapat jadi cam dlu lagi taww....Amin~



Ayah tok dengan Anis




okay la semua....nak pergi buat air...dahaga la pulak pagi-pagi nie.....
nannti la saya update lagi....saya agak busy ea sekarang nie...BUSY OKAAYY!!!
hahahaha....byee2

and ooohhh....lupee...HAPPY CNY....GONGXI FA CAII....!!!!

2 comments:

Sca Ndx said...

oren tak comel lak. terang sangat, huhu.

harap ayah tok kau cepat2 sembuh :)

misskim said...

thanks sca ndx...
that guy pnye oren yg lembut jekk...(ble ati dah suke, warna buruk pun nmpk cantek..) hahahahha