Klik2..tabung beli DSLR

Jul 26, 2011

~ Ramadhan!!!

Assalamualaikum Semuaa~

Sedar tak sedar kita dah nak sambut bulan ramadhankan....Mesti ada yang akan cakap " EEhh...cepatnya masa berlalu, dah nak puasa eaa.." ( dan aku lah salah seorang "orang" tuuu...) hehehehhe....
Lepas nie mesti byk gile org post entri sal puasa, ramadhan....kann..kannnn....
t


Tahun nie puasa dapat puasa kat rumaahh...OohhYeaahh...tp yang tak bestnyaa, sbb dah terlalu lame dok kat rumah...sampai dah tak tahu nak buat ape..ngeeh3....
Tetiba jer teringat kenangan first puasa tahun lepas dengan kawan-kawan...
masa tu baru pindah rumah baru, dah letih mengemas semua tido depan tdo...then sahur makan roti bakar jerr....huk3....my First best sahur at that house...kah3....Sedih gile rasa mase tuu..tp syukur laa sbb ad gak roti bakar kannn....
tskkk!!
 tp yang paling bestnya time berbuke laaa....wallaa...
macam-macam kitorang beli, dah macam tak makan setahunn....over kann....
rindunya kenangan dluu...tp kenangan tak boleh diingat sangat...yekee??!!
ntah lerr....sekali sekala ingat xpe la kottt... ^___~

Puasa tahun nie nak buat target baru laa...
In and Out of Me~ 
hope everything run smoothly la kannn...

moga dapat baiki diri dengan lebih baekk n may my wish come true...
Nak beribadat banyak-banyak tahun nie.....yela kann...org muda nie hati panas, semua nk amik tahu
dosa ke apa ke, wat donno jerr....moga kita ( aku especially) dpt baiki diri dan tampal yang mana 
bocor ke ape ke kat diri kita nie....
sbb anytime jerk kite boleehhh.....Puusssss!!!! dari Dunia niee...

Okay la..cukup la tuk hari nie....
Rajin betul saya menupdate Mr.B kesayangan nie .....
sbb xde kerja na buat kann....nnt na pikir idea baru plakk...

yang geram nyee..bile dok dpn lappy nie, xde satu pun idea best kuar...
kalo kat tempat lain ade jer idea datangg....Hampeehhh!!! 


kiesss....Adioosss My Fren...

SELAMAT MENANTI KEDATANGAN RAMADHAN...

sELAMAT bERpuASA!!!! 

^________________________^"



1 comment:

ReYnn said...

Selamat menyambut ramadhan misskim ^^