Klik2..tabung beli DSLR

Apr 22, 2011

Oohh....i Love U!!! Final Exam~

Hi, Assalamualaikum W.B.T.


Apa!!! o_O" exam 30hb  nie.....oohhhhHh~ lambat lagi....hahahaha
lambat lagi ke? rasa macam lagi seminggu je kot..kann..kann...
errmm...OMG!!! i'm not prepared yett...mummyy!!! help me.....

hmmm.....macam mana niee...awat la chek malas sangat nak start study nie....ce bagi idea sikit macam mana nak bagi ada mood niee...arrghhHHh!!!

This my exam schedule for this final semester...

Business Reengineering Process    30 April 2011 9:00am
System Analyst Design                   4 May 2011  9:00am
Operation Management                  6 May 2011  2:45pm
Human Resource Change               8 May 2011  9:00am




The last subject are the very killer subject...Why?? because i don't understand what is it...change??!!! huk3...
habis la aku...

Tapi takpe....semangat.....semangat penting....InshaAllah~ berusaha, Allah takkan menghampakan hambaNya kecuali ada sebab-sebab yang tertentu...mungkin akan ada yang lebih elok untuk kita dan mungkin jugak sebagai balasan dosa dengan apa yang kita telah lakukan (insafff ~_~)

okies laaahhh eaa....setakat ini sahaja....mata nie memang, asal nak belajar jer mengantok..Z_z....sabar je laa...ujian nie....shhheetannn banyak sangat...Astagfirullahalazim!!!!sedar lah Nor hakimah Mohmad Rahim!!!! WAKE UP!!!!

one more...GOOD LUCK EVERYONE!!!!!




BYEE!!!! Assalamualaikum wbt.....






2 comments:

SyedGraphiX said...

gudluck n all the best! :)

miss ct said...

Assalamualaikum... semoga berjaya misskim..semoga dpt dean list..AMIN