Klik2..tabung beli DSLR

Feb 23, 2010

nasi goreng hangit....

haaaa....nk taw ap yang terjadi...

sebenarnye kan...sebenarnye kan......nasi goreng 2 xhangit pun...xde kaitan pun...
ak juz nk citer sal rekod ak yg pecah(ciyan ak kena bli rekod baru)(*_^)
22 February 2010 10.30 - 12.30 TENGAH MALAM...okk...ak repeat...tengah malam...test akaun....muahahahah~~~seronok tak????
mmg pecah btul rekod ak.....ish2...xtaw la ak jwb cam ne, hope ok jer lah(wat sedap hati)....
mlm esok haaa..kls mlm lagi...so caiyok2 la semua...good luck untuk ak, sbb ak kena present chapter ak mlm 2....aiyoOokkk!!!!!

ape lagi ak nk tlis nie......mls la...letih pikir, nnt ad idea lagi ak share lagi eh...


nie saje jer ak letak nk suh korang terliur....ngeh2...

nhrm...8.38pm : 23/02/10

4 comments:

LyndaohLynda said...

sabar je la cik kak ye.. hehe! same2 hancus akaun tu..

misskim said...

bukan takat hancus....ak pnyer dah lebuq dah....dah mcm telur hancur la kowt....eh telur hancur???sedap jugak 2....ngeh3

fyezura said...

hoho..luckily ktorang tak amek lg dah akaun..tobat2..

misskim said...

masalahnye ak xley nk pilih...cian kt ak..huaa~~~meh la fai tolong ak...ngeh3....stress ak......(T_T)