Klik2..tabung beli DSLR

Sep 16, 2009

~~Balik KaMpunG~~

Tak Sabar Nak Balik Kampung!!!

waaa~~~malam nie berjaga sebabbbb esok dah nak balik kG!!!yeeahhhhh...seronok giler weh...hmmmm tp pening jugok sebab seminggu lepas raya penuh dengan test n kuiz...waaa~~baik punyer plan...hehehehhe~~~`



~~Home sweeT Home~~

Kat umah mesti kakak ak dah buat banyak kuih raya, nanti nk rembat balik umah sewa...weeehaaaa~~~


seronok giler kalo dpt kuih raya banyak nie~~~:P



~~JOM Balik KampungGGG~~

tp nak balik raya pun kena jugak berhati2 yea~~
jangan memandu dalam keadaan mengantok yeaa~~biar lambat Asal Selamat~~
xgitu cik Yah~~



Akhir kata SelaMat Hari RaYa
MaaF ZaHir BatiN......

1 comment:

syed mohamed bin syed hassan (jen) said...

hehe...eh,gua nak ajak lu mai lepak blog gua..kalau rase blog gua boring,gua x kisah lu nak maki..=)